• Onze werkplaats

Alle producten van MARNIX worden met de hand vervaardigd in de eigen werkplaats in Hoevelaken. Door vakmannen die met passie aan uw interieur werken!

Moderne machines, gecombineerd met jarenlange ambachtservaring: alleen zo kunnen wij topproducten garanderen.

De drijvende kracht achter de werkplaats van MARNIX is meubelmaker en interieurbouwer André. Al bijna veertig jaar werkt hij dagelijks aan maatwerk meubilair en interieur. Sinds 2010 is hij in dienst van MARNIX.
André werkt nauw samen met Nico, die veel bouwkundige kennis heeft en voor montage op locatie zorgt. Door deze nauwe samenwerking zijn wij in staat te anticiperen op obstakels op locatie, zodat u bij de montage niet voor verrassingen komt te staan. Of er nu een ruwe schets binnen komt, of een tot in de details uitgewerkt 3D-ontwerp: onze professionals werken uw idee tot in de puntjes uit!

Onze meubelmaker: Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken.

Kwaliteit: dat zie je – of juist niet. Bij een hoog afwerkingsniveau horen onzichtbare verbindingen. En niet alleen de afwerking moet goed zijn, maar het moet ook lang meegaan: alleen sterke, robuuste producten verlaten onze werkplaats. Daarom werken wij alleen met de beste materialen, die bovendien meestal op voorraad zijn – net zoals beslag en andere accessoires.

werkplaats2_3

Met de moderne inrichting van onze werkplaats zijn wij naast uniek maatwerk ook in staat seriematige werkzaamheden te leveren. Door een innovatief kastverbindingssysteem is het niet alleen mogelijk grotere oplages te produceren, maar wordt ook de montage op locatie vergemakkelijkt. En dat betekent sneller leveren én een schonere locatie voor onze klanten.

Onze werkplaats is centraal gelegen in Hoevelaken, aan de A1/A28. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Kom gerust eens kijken!