• Over MARNIX

MARNIX levert maatwerk interieur van hoge kwaliteit. Van een compleet advies- en bouwtraject tot een eenvoudige kast of balie: MARNIX hanteert altijd hetzelfde hoge kwaliteitsdoel.

Marnix van Dijk, eigenaar van MARNIX, is al zo’n veertien jaar werkzaam in het vak. Hij richt zich met name op advies en projectbegeleiding, en ondersteunt daarnaast in de montage. “Het eindresultaat telt voor mij, daardoor ligt het niveau altijd hoog. Klanten moeten vanaf het bouwtechnische deel tot het de eindoplevering op mij kunnen vertrouwen. Daarom schuif ik nooit werk door, maar blijf ik van begin tot eind verantwoordelijk.”

Het team wordt aangevuld door meubelmaker André en monteur Bas: enthousiasme en ervaring in een mooie balans.

Werkplaats_detail2

Marnix van Dijk werkte sinds 2009 onder de naam Keukenhuys Garderen. Om het steeds bredere scala aan projecten beter te kunnen huisvesten werkt hij sinds eind 2014 onder de merknaam MARNIX.

Klanten moeten vanaf het bouwtechnische deel tot de eindoplevering op mij kunnen vertrouwen.”

Om bij elk project de regie volledig in handen te houden werkt MARNIX nauw samen met externe experts. Hiertoe behoren onder andere professionele elektriciens, stukadoors, schilders, installateurs en een stoffeerder. Ook is er een flexibele schil van zelfstandige meubelmakers die bijspringen bij grotere projecten. Zo is er altijd voldoende capaciteit beschikbaar.

MARNIX is werkzaam in heel Nederland en heeft inmiddels ook een aantal projecten in andere Europese landen opgeleverd.